Bine ai venit

Parcurgand site-ul nostru, puteti sa aprofundati caracteristicile tehnice ale serverelor dedicate oferite de noi. Practic, veti regasi tehnologii si echipamente ce diferentiaza pozitiv oferta noastra fata de a altor competitori.

 • Web Hosting SSD GRATIS

  Servicii Online la cele mai bune preturi.Sigurantă, viteză şi suport premium. Vrei un site? Înregistrează aici un domeniu .ro, reînnoieşte-l dacă îl ai deja sau transfera-l de la providerul actual, alege pachetul de gazduire GRATUIT.Toate pachetele de hosting au incluse: protectie DDOS,Firewall si Antispam gratuit.
  Mai multe detalii

 • DDOS protected Start Server

  Trecerea de la VDS/VPS nu trebuie sa fie pe un server tip desktop gen Intel Xeon E3, unbuffered memory. Noi va oferim un server dedicat cu Intel Xeon 5630, 8 GB DDR3 ECC,500 GB SATA Enterprise sau 146 GB SAS, de la 40 € pe luna

  Mai multe detalii

 • DDOS protected Cloud VDS-SSD

  Maşina ta virtuală cu resurse dedicate va fi extrem de stabilă şi performantă. Spre deosebire de un VPS tradiţional, în care foarte mulţi clienţi partajează acelaşi kernel si isi impart resursele „BURST”, un VDS este un mini server dedicat.

  Mai multe detalii • DDOS protected Extrem server

  Server dedicat cu 2 x Intel Xeon E5-2670 ( 32 vCore ), 128 GB RAM DDR3 şi diskuri SSD & SATA sau SSD & SAS, va asigură viteză maximă de procesare şi acces la disk pentru aplicaţii cu consum ridicat de resurse şi load intens I/O

  Mai multe detalii

Protectie DDOS

dedicatserver.ro foloseste doua tipuri de protectie DDOS in cascada astfel incat putem oferi cel mai inalt grad de protectie impotriva atacurilor cibernetice de tip DDOS. Toate serverele si serviciile noastre au o protectie standard de pana la 250k pps sau 5Gbps, optional contra cost se poate achizitiona protectie pana la 1 mil. pps sau 10Gbps / 20 Gbps / 30 Gbps / 40Gbps .

Mai multe detalii

Conexiuni / Peering

Misiunea noastra este ca printr-o evolutie continua sa devenim cel mai bun furnizor de servicii de hosting dedicat din Romania.Suntem membri RIPE - AS 3146.Actual avem Racuri proprii in Voxility si M247,si conexiuni de 40Gbps LACP Voxility /40Gbps LACP M247 / 10 Gbps INES + cross connect 40Gbps intre Voxility si M247 cu o structura full mesh networking.

Mai multe detalii

Motive sa lucrezi cu dedicatserver.ro

dedicatserver.ro foloseste servere, echipamente de hosting enterprise si o redundanţă completă la nivel de conectivitate, climatizare,alimentare cu energie şi sisteme de securitate , la cel mai bun raport pret calitate

icon

Centru de date Tier-3

Oferim webhosting in cele mai bune conditii, serverele noastre fiind intr-un centru de date care ofera peste 99,9% Uptime.

Detalii...
icon

Protectie Firewall/DDOS

Oferim servicii de hosting profesionale cu Protecţie Hardware Firewall - layer 7 si DOS/DDOS . Acest firewall este de noua generatie.

Detalii...
icon

Echipamente enterprise.

Toate serverele dedicate sunt echipate cu dual procesor Intel Xeon Quad sau Six Core si DDR3 ECC.Oferim acces IPMI/AMM/KVM over IP port si IP dedicat gratuit

Detalii...

Tot nu esti convins?

Vezi pachete & preturi

Toate pachetele includ
urmatoarele optiuni »

Creare
Cont Instant
Setare
foarte rapida
Protectie
Spam
Scalabilitate
facila
Suport
tehnic 24/7

Inca nu te-ai decis ce ti se potriveste? Contactati-ne!

Powered by WHMCompleteSolution