Despre dedicatserver.ro

Serviciile noastre se bazeaza numai pe servere dedicate brand name IBM, Supermicro cu procesoare Intel Xeon Quad-Six Core, DDR3 ECC , SSD sau HDD SAS /SATA Enterprise.

Istoric

La mijlocul anului 2012, dedicatserver.ro a fost inclusa in grupul Astimp Consulting SRL ,in anul 2015 am inclus in grup si Astimp IT Solution SRL firma care a preluat divizia de hosting, grup care din 1994 se ocupa cu furnizarea echipamentele IT hardware pentru data centrele din Romania. Experienta si profesionalismul echipei tehnice acumulate dupa creare a 6 data centre noi si dotarea multor firme de hosting , in special servere si conectica, ne-au ajutat sa devenim unul dintre cei mai competitivi furnizori de servicii hosting de tip servere dedicate din Romania, seviciile oferite de noi fiind disponibile pe o infrastructura hardware de tip IBM Blade Center si Supermicro 4 Node. Misiunea noastra este ca printr-o evolutie continua sa devenim cel mai bun furnizor de servicii de acest tip din Romania.

image
image

Solutii Enterprise

Dispunem de rackuri proprii (locatie str. Dimitrie Pompei 9-9A, Bucuresti), in datacenter-ul de la Voxility SRL si (Sos. Fabrica de Glucoza, Nr 11B, etaj 1, Sector 2, Bucuresti) in datacenter-ul M247 ambele echipate cu sisteme de protectie la standarde ridicate si cu o conexiune redundata la internet ce beneficiaza de peering cu toti providerii din Romania, dar si de legaturi directe internationale de peste 500 Gbps .Acest lucru, impreuna cu cunostintele solide ale echipei noastre tehnice, ne permite sa oferim solutii profesionale de hosting.

Parcurgand site-ul nostru, puteti sa aprofundati caracteristicile tehnice ale serviciilor oferite de noi. Practic, veti regasi tehnologii si echipamente ce diferentiaza pozitiv oferta noastra fata de a altor competitori. Dintre acestea enumeram pe cele mai reprezentative pentru pachetele de gazduire web hosting de tip dedicate server si VDS:

Hard disk-urile folosite de noi pe servere sunt de tip SSD de inalta performanta cu o viteza de scriere/citire de 450Mbps si un timp de acces de 0,015 ms ,SAS si SATA Enterprise.
Contorizarea consumului de resurse nu este efectuata nici la trafic, nici la numar de afisari ca alti competitor
Nu limitam resursele hardware sub nici o forma, chiar daca aveti intr-o zi mai mult decat media obisnuita. Astfel, site-ul/serverul dumneavoastra va functiona la fel de bine. Daca site-ul/serverul dvs, in mod constant, depaseste un consum de resurse hardware specifice unui anumit tip de pachet, veti fi contactat de departamentul nostru comercial in vederea upgradarii acestuia.
Suportul tehnic este acordat numai de catre administratori de sistem cu o buna pregatire profesionala.

Nu folosim servere de tip Desktop gen i3,i5,i7 !!! aceste tipuri sunt instabile sunt facute pentru "home use" (folosirea in birou sau acasa) nu pentru a functiona 24 de ore din 24 mai multi ani..

Ce echipamente avem?

Infrastructura noastra este compusa numai din echipamente de top precum IBM BladeCenter cu urmatoarele modele de Blade: IBM BLADE HS22, Supermicro 4 Node si HP 8 NODE folosite in configuratii dinamice si scalabile oricand pentru nevoile clientului. Storage-uri cu porturi de 4Gbps fibra optica HP P2012 G3 /P2024 G3. Echipamente de retea Cisco de top, cum ar fi modelul 4900M, model ce permite atingerea unei performante maxime de 320Gbps (Gigabits per secunda) si 250Mpps (pachete pe secunda).

Echipamentele sunt stack-ate in rack-uri HP de ultima generatie ce ofera un sistem de management propriu asupra retelei de Internet si a celei ce alimentare cu energie electrica, motiv pentru care sunt prevazute standard nu cu una, ci cu doua linii de backup de current si PDU-uri Sentry de 32A cu management si monitorizare pe fiecare outlet (prize). Pentru interconectarea rack-urilor cu echipamentele Cisco 4900M se folosesc la nivel de rack echipamente IBM BNT 8052 si Cisco 4948E ( 48 x 1Gbps port + 4 x 10Gbps port) .

Am realizat o retea full mesh cu 3x Core Ruter ( Cisco 4900M) si 3 x Distribution ( Cisco Nexus 3064) cu multiple conexiuni de 40G. In M247 avem filtrare DDOS out of path prin Radware si Corero si in Voxility propria solutie de protectie DDOS tot out of path + firewall hardware Fortigate 3040, toate cele patru solutii sunt in cascada.

image
image

Interconectarea la Internet

Suntem membri activi in cadrul Asociatiei Nationale a Providerilor de Internet din Romania (mai pe scurt ANISP), o prezenta activa in nodul Romanian Network Internet Exchange (mai pe scurt RONIX), avem peering cu toti Providerii de Internet majori din Romania, in speta Click Net/Romtelecom , RDS, UPC, precum si distribuitorii locali ai acestora.

Din acest motiv putem sa va oferim viteze mari de acces la site-ul Dvs., atat din interiorul Romaniei si al Europei, cat si vizitatorilor de pe alte continente. In ceea ce priveste stabilitatea serverelor, va oferim un uptime de peste 99.9% Tier3, uptime absolut necesar fiecarei afaceri prezente in mediul online, indiferent de sfera de activitate (cu exceptia celor stipulate in cadrul "Termenilor si conditiilor")..

Datacenter

Suntem prezenti in doua Centre de Date carier neutral in Romania : Voxility si M247.Intre cele doua locatii avem un crossconect de 40Gbps pe o structura de retea full mesh, si per total 90Gbps conexiune la internet : 40Gbps Voxility, 40 Gbps M247 si 10Gbps Ines.

M247

image
image

Voxility

image
image

Toate pachetele includ
urmatoarele optiuni »

Creare
Cont Instant
Setare
foarte rapida
Protectie
Spam
Scalabilitate
facila
Suport
tehnic 24/7

Inca nu te-ai decis ce ti se potriveste? Vezi toate ofertele!

Powered by WHMCompleteSolution